• darkblurbg
    Project
    Ravelijn de Groene Jager

Hoewel het mooie pand een ongelofelijke transformatie heeft ondergaan, is en blijft het een Rijksmonument; het authentieke, ambachtelijke karakter is behouden. Sfeervolle balkenplafond en kolommen geeft het penthouse een robuuste uitstraling. Wat is toegevoegd is licht, lucht en ruimte. Plus comfort en luxe van het hoogste niveau.

De transformatie van het voormalig Rijkskantoor naar appartementen is werkelijk uniek voor een stad als Goes. Topklasse met een ongekend exclusief afwerkingsniveau. Genieten van de huidige luxe en techniek maar met de uitstraling en allure van toen.

Rijkskantoren Ravelijn de Groene Jager is gesitueerd in een bijzonder fraai stukje Goes. Het gebouw heeft blijvend vrij uitzicht op het monumentale gracht c.q. Singel. De transformatie met respect voor het monument heeft bijzondere ruimten opgeleverd, waarbij het penthouse uniek is door de prachte spanten die in het zicht zijn gelaten. Het penthouse heeft een woonoppervlakte van maar liefst 242m², bestaande uit een riante woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers en een bijkeuken. Uiteraard ontbreekt de eigen parkeergelegenheid niet. Op het afgesloten terrein zijn een tweetal parkeerplaatsen onder een carport en een dubbele berging aanwezig, waarbij reeds een voorziening is getroffen voor het installeren van een laadpaal van een elektrische auto. 

Naast de uitmuntende afwerking is er ook gedacht om voorbereidingen te treffen voor uw eventuele woonwensen. Zo zijn er bij de dakramen voorbereidingen getroffen om daar elektrische rolluiken of zonwering te monteren. Ook is er rekening gehouden met het installeren van elektrische douche wc's en de mogelijkheid van een waterontharder. Ravelijn de Groene Jager biedt haar toekomstige bewoners rust, ruimte en klasse die zij zoeken.