• darkblurbg
    Project
    Ravelijn de Groene Jager

De transformatie

De transformatie van het voormalig Rijkskantoor naar woon appartementen Ravelijn de Groene Jager. Ziet u het al voor u? Wonen in een Rijksmonument? Genieten van de huidige luxe en techniek maar met de uitstraling en allure van toen? De appartementen zijn werkelijk uniek voor een stad als Goes. Topklasse met een ongekend exclusief afwerkingsniveau en een woonoppervlakte dat varieert van 145 m2 tot maar liefst 248 m2.

Ravelijn de Groene Jager is gesitueerd in een bijzonder fraai stukje Goes. De residentie heeft blijvend vrij uitzicht op haar monumentale gracht c.q. singel. De transformatie met respect voor het monument levert bijzondere ruimten op. Er is veel ruimte om de woning naar eigen hand in te delen en in te richten. Elk appartement beschikt over een bijzonder riante woonkamer, tenminste 2 slaapkamers, ruime badkamers en buitenruimtes. Elk appartement heeft bovendien de beschikking over eigen parkeergelegenheid op het afgesloten terrein van Ravelijn de Groene Jager.

De indeling van alle appartementen is bijzonder ruim en praktisch en kan naar eigen wens worden ingedeeld, zodat elk appartement voldoet aan de wensen van vorstelijk wonen aan uw eigen monumentale gracht. Het licht wat naar binnen kaatst door de grote vensters is adembenemend mooi. Uiteraard wordt ook aan de veiligheid gedacht. Ravelijn de Groene Jager biedt haar toekomstige bewoners de rust, ruimte en klasse die zij zoeken.