• darkblurbg
    Project
    Ravelijn de Groene Jager

Appartement 1 (verkocht)

Appartement 1 (verkocht)

Wat een geweldige ambiance vindt u in dit appartement! De sfeer van oudsher samen met de fantastische indeling zorgen voor een gevoel van royaal wonen. De tuin aan de achterzijde met het zicht over de Veste maakt het mooie plaatje helemaal compleet!

Appartement 2 (verkocht)

Appartement 2 (verkocht)

Aan ruimte en beleving geen gebrek. Een droomappartement met een schitterende eigen tuin en bijzonder uitzicht. De portaal van het gebouw mondt uit in de authentieke hal. Een hal  waarin de monumentale sfeer en beleving tot zijn recht komen.

Appartement 3 (verkocht)

Appartement 3 (verkocht)

Via de lift of de trap in de centrale entree bereikt u de eerste verdieping. De mooie monumentale elementen die doen terugdenken aan de tijd waarin werd gebouwd, herleven ook hier.

Appartement 4 (verkocht)

Appartement 4 (verkocht)

Nadat u de met de lift of trap op de woonverdieping bent gekomen bereikt u de toegang tot het appartement. De L-vormige woonkamer is gericht op de westzijde. Veel licht en zon zijn het grote voordeel en daar wordt optimaal gebruik van gemaakt.

Eigen parkeerplek

Eigen parkeerplek

Er komt een parkeergelegenheid direct bij het appartementengebouw. Elk appartement krijgt twee parkeerplaatsen toegewezen. De parkeerplaatsen liggen pal naast/ voor het gebouw. Vanaf hier loopt u dus zo naar de entree.

Parktuin

Parktuin

Uniek gelegen in een eigen parkachtige tuin omringd door grote treurwilgen, gelegen aan de westwal, uitkijkend op de monumentale gracht, nu dienstdoende als vijver. Sinds jaar en dag tevens de thuishaven van enkele zwarte en witte zwanen die zich gracieus laten bewonderen.

Penthouse (beschikbaar)

Penthouse (beschikbaar)

Het summum! Op de bovenste verdieping, van het appartementengebouw ligt een bijzonder penthouse. Bijzonder door de hoogte van de verdiepingsvloer, het daarmee samenhangende magnifieke uitzicht, de beleving van de woonomgeving, de constructieve details van het dak en natuurlijk niet te vergeten de ruimte! Wonen op deze verdieping nemen u enerzijds mee terug in de tijd, maar anderzijds het gevoel van eigentijds wonen met alle gemakken van heden.