• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Appartement 1 (verkocht)

Wat een geweldige ambiance vindt u in dit appartement! De sfeer van oudsher samen met de fantastische indeling zorgen voor een gevoel van royaal wonen. De tuin aan de achterzijde met het zicht over de Veste maakt het mooie plaatje helemaal compleet!

Bij binnenkomst door de dubbele eiken privé deuren zijn in de hal met toilet reeds de monumentale details zichtbaar. Even doorlopen en u krijgt de toegang tot de royale living. Vanuit de grote raampartijen in de achtergevel is er meteen uitzicht op de lommerrijke tuin met grote wilgen en een stukje van de historische gracht. Aan de zijgevel is er een terras waar u onder het genot van een kop koffie heerlijk kunt genieten van de ochtendzon.

Aansluitend is er een royale eetkeuken, waardoor de woonkamer ook uitsluitend als leefruimte kan worden gebruikt. De eetkeuken staat in directe verbinding met de woonkamer door openslaande deuren en is ca. 5,20 x 7,30 meter groot. Dit geeft veel mogelijkheden om diverse keukenopstellingen naar uw wens te kunnen realiseren. Ook het plaatsen van een eettafel met zes of zelfs acht stoelen is geen enkel probleem. Behalve dat ook van hieruit de fraaie tuin als het ware onderdeel uitmaakt van de ruimte, is er ook de mogelijkheid om via de openslaande tuindeuren het terras te betreden en te genieten van de buitenlucht. Aangrenzend is er een bijkeuken en een aparte bergruimte, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken als extra bergruimte en opstelling van de wasmachine/droger.

Aan de hal grenst de grootste slaapkamer. Deze is maar liefst zo’n 7 meter breed en heeft direct toegang tot de eigen hoogwaardig afgewerkte badkamer. Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden om deze geheel naar eigen idee in te delen en af te werken. Deze grenst eveneens aan het zijterras.

De tweede slaapkamer bevindt zich aan de andere zijde van de hal en ook deze beschikt over een eigen badkamer met douche en wastafel. De slaapkamer is ca. 15 m² groot. Het plaatsen van een tweepersoons ledikant met kasten is dan ook geen enkele probleem, maar ook het gebruik van de ruimte als slaap- en/of hobbyruimte ofwel een dubbele functie is hierin prima mogelijk.