• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Appartement 2 (verkocht)

Aan ruimte en beleving geen gebrek. Een droomappartement met een schitterende eigen tuin en bijzonder uitzicht. De portaal van het gebouw mondt uit in de authentieke hal. Een hal  waarin de monumentale sfeer en beleving tot zijn recht komen.

Na deze vorstelijke binnenkomst wordt het eigen appartement betreden. De entree van het appartement geeft toegang tot de woonkamer van zo’n 70 m². Door de karakteristieke grote raampartijen in zowel de voor-, als ook de zijgevel is het volop genieten van een fantastische lichte leefruimte. De achtergevel beschikt over vier openslaande tuindeuren, waardoor u in de zomermaanden het achtergelegen terras en de tuin als het ware bij uw woonkamer kunt betrekken.

De eetkeuken is aansluitend aan de woonkamer Hier is het mogelijk om een fraaie keuken in hoekopstelling te plaatsen. Uiteraard zijn er ook andere opties om de keuken samen met de eettafel op eigen wijze in te richten. In de aangrenzende bijkeuken is er voldoende ruimte om bijvoorbeeld extra voorraad op te slaan.

Aan de tuinzijde ligt de master bedroom. Het zal niemand verbazen, dat het aantal vierkante meters  aansluit bij de uitstraling van het totale gebouw. Deze slaapkamer is namelijk zo’n 23 m² groot, waarbij een eigen badkamer beschikbaar is.

Aan de voorzijde is een tweede slaap- of hobbykamer en ook deze beschikt over een eigen badkamer. De hoge plafonds benadrukken de monumentale sfeer die in het gehele appartement terug komt.