• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Appartement 3 (verkocht)

Via de lift of de trap in de centrale entree bereikt u de eerste verdieping. De mooie monumentale elementen die doen terugdenken aan de tijd waarin werd gebouwd, herleven ook hier.

De toegang is herkenbaar in deze zelfde stijl. Een fraaie terrazzovloer leidt u naar de toegang tot de  woonruimte. De mooie rechthoekige woonkamer van ca. 44 m² is gesitueerd aan de achterzijde. In de gevel zijn op diverse plaatsen de grote raampartijen met roedeverdeling opgenomen, die zorgen voor veel daglichttoetreding. En wat een fraai uitzicht! Door hogere ligging kijkt u vanuit de woonkamer over de Goese Veste richting de Middelburgsestraat.

Vanuit de zijgevel is er toegang tot een balkon, waarop u in de ochtenduren heerlijk kunt genieten van de zon. Samen met de hoge plafonds dragen deze bij aan het gevoel van de grootte van het appartement. Ook in dit appartement is er hier sprake van een aparte leefkeuken, die van de woonkamer is gescheiden middels openslaande deuren. De plaatsbepaling van de keukeninrichting alsmede de plaatsing van de eettafel kan nader worden bepaald; er is immers een ruimte beschikbaar van meer dan 25 m²! Bovendien is er direct aan de keuken een dakterras gerealiseerd, die toegankelijk is door de openslaande deuren. Kortom, indien de weersomstandigheden dat toelaten, geniet u uw maaltijd heerlijk in de buitenlucht! Extra bergruimte wordt gevonden in de naastgelegen berging.

De slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde. De hoofdslaapkamer met de herkenbare grote kozijnen, beschikt over een eigen badkamer en grote inloopkast. Ook vanuit deze tussenruimte is het balkon aan de zijgevel bereikbaar. De tweede slaapkamer is met een oppervlak van zo’n 14 m² uitstekend geschikt om hierin meerdere combinaties te maken als bijvoorbeeld extra slaapkamer,  hobbykamer of atelier.