• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Appartement 4 (verkocht)

Nadat u de met de lift of trap op de woonverdieping bent gekomen bereikt u de toegang tot het appartement. De L-vormige woonkamer is gericht op de westzijde. Veel licht en zon zijn het grote voordeel en daar wordt optimaal gebruik van gemaakt.

Aan deze zijde is namelijk aansluitend een prachtige tuinkamer gerealiseerd, die uitmondt op een terras van ca. 35 m² op het westen. In de winter kunt u in deze kamer binnen genieten van de zon, terwijl u in de zomer de deuren opent om van de aangename buitenlucht te profiteren.

De woonkeuken bevindt zich meteen achter de woonkamer. Hierin kunt u op verschillende manieren een keukenopstelling plaatsen. Aan de woonkeuken is op een speelse wijze met een klein niveauverschil een bijzondere uitbouw gerealiseerd in de vorm een tuinkamer met Franse balkondeuren, die prachtig uitkijkt over het groen en water.

De hoofdslaapkamer is zoals bij alle appartementen met meer dan 20 m² ruim bemeten. Aan de voorzijde is een extra slaap- of studeerkamer. De kenmerkende hoge kozijnen die voor veel licht zorgen en het ruimtegevoel extra benadrukken, zijn ook hierin terug te vinden.

In dit appartement is uitermate goed gebruik gemaakt van de uitstekende ligging. De realisatie van de tuinkamers zijn een enorme toegevoegde waarde, die zowel de binnenruimte aanzienlijk vergroten, maar ook het buitenleven als het ware in het appartement integreren.