• darkblurbg
  • darkblurbg

Penthouse (beschikbaar)

Het summum! Op de bovenste verdieping, van het appartementengebouw ligt een bijzonder penthouse. Bijzonder door de hoogte van de verdiepingsvloer, het daarmee samenhangende magnifieke uitzicht, de beleving van de woonomgeving, de constructieve details van het dak en natuurlijk niet te vergeten de ruimte! Wonen op deze verdieping nemen u enerzijds mee terug in de tijd, maar anderzijds het gevoel van eigentijds wonen met alle gemakken van heden.

Via de lift komt u rechtstreeks in de eigen hal. De entree via de hal geeft u al het goede gevoel bij vorstelijk wonen. De garderobe voor u en uw gasten is hier prima op zijn plaats. Tevens is hier het gastentoilet. Aansluitend is er aan de linkerzijde een reusachtige woonruimte met daarin de living van zo’n 95 m² gecombineerd met de woonkeuken van 29 m². De woonkamer geeft door toepassing van de authentieke materialen en de fraaie details uit het verleden meteen het gevoel van gezelligheid en ruimtelijk comfort. Dit doet de speciale sfeer van vroeger herleven. In de woonkeuken realiseert u de keuken volledig naar eigen wens, waarbij verschillende opstelmogelijkheden zijn met bijvoorbeeld een kookeiland. Direct naast de keuken is er een praktische bijkeuken, die voor velerlei doeleinden kan worden gebruikt, zoals voor extra voorraad of gewoon als praktische bergruimte voor uw spullen. 

In het verlengde van de living vindt u een heerlijk lichte omgeving door de toepassing van schuiframen, waarbij het dak als het ware deels kan worden opengezet. Doordat het woongedeelte aan drie zijden beschikt over diverse raampartijen beleeft u hier alle facetten van zowel de groene en waterrijke omgeving als ook de beweging van en naar de stad. De hoogte van de daken bevestigen de ruimtelijke beleving nog eens extra. Tot slot is een klein deel van de ruimte boven de living toegankelijk gemaakt, zodat er een entresol is ontstaan.

Ook in de slaapkamer aan de voorzijde met badkamer en suite herkent u de sfeervolle balken en dakelementen, die het wonen in deze ruimte zo speciaal maakt. Door de ruime opzet zijn er meerdere mogelijkheden voor het plaatsen van een bed met bijbehorend meubilair. Datzelfde geldt overigens ook voor de badkamer en suite. Uiteraard zijn er ook hier meerdere mogelijkheden om deze naar eigen idee in te delen.

De slaapkamer aan de rechterzijde van het penthouse beschikt over een ruimte van bijna 25 m². Ook bij deze slaapkamer mag de eigen badkamer niet ontbreken. Bovendien beschikt deze over een prachtige inloopkast. Wat u zeker niet mag missen is de luxe van de prachtige openslaande deuren in de zijgevel, die uitmonden op een schitterend dakterras. Op dit dakterras in uw eigen omgeving van rust, ruimte en privacy smaakt uw maaltijd of drankje extra lekker! Wat is dit heerlijk onbezorgd wonen!

Algemeen

Wonen in dit schitterende monumentale gebouw is tevens wonen op een unieke locatie in Goes. Rustig gelegen in een groene  en waterrijke setting met toch alle gemakken van de binnenstad binnen handbereik. Het gehele gebouw maar ook de entourage er omheen met de fraaie volgroeide bomen zorgen voor de perfecte woonbeleving.

Uiteraard zijn alle verdiepingen via de lift toegankelijk. Op de buitenplaats is er voor alle appartementen een overdekte parkeerplaats en berging voorzien. Kortom, wonen in dit gebouw kunt u gerust als buitenkans bestempelen!