• darkblurbg
    Project
    Ravelijn de Groene Jager

Penthouse

Penthouse

Wonen in een Rijksmonument op een rustige locatie tegen het centrum van Goes. Het voormalig Rijkskantoor aan de Ravelijn de Groene Jager heeft een transformatie ondergaan. In dit gebouw zijn totaal 5 prachtige appartementen gerealiseerd, welke inmiddels door de nieuwe bewoners zijn betrokken. Het riante penthouse, dat de gehele bovenverdieping beslaat, is inmiddels voltooid. De gehele verbouwing is met zorg gedaan. Hoewel alle woonruimtes voorzien zijn van de huidige luxe, comfort en techniek, is het authentieke, ambachtelijke karakter van het pand niet uit het oog verloren. En dat op één van de mooiste plekjes in Goes zo aan de singel, met bovendien alle gemakken én gezelligheid van het centrum naast de deur. Bovendien beschikt het penthouse over 2 eigen parkeerplaatsen, onder een carport, op afgesloten terrein. Daarnaast is er een dubbele buitenberging, geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen. Prijs: €975.000,- Vrij op naam.

Eigen parkeerplaatsen

Eigen parkeerplaatsen

Er is parkeergelegenheid direct bij het appartementengebouw. De parkeerplaatsen liggen pal naast/ voor het gebouw. Vanaf hier loopt u dus zo naar de entree. Het penthouse beschikt over een tweetal parkeerplaatsen onder de carport op het afgesloten terrein. Hier is reeds een voorziening getroffen voor het plaatsen van een laadpaal voor een elektrische auto, Ook is er een aparte, dubbele berging.

Parktuin

Parktuin

Uniek gelegen in een eigen parkachtige tuin omringd door grote treurwilgen, gelegen aan de westwal, uitkijkend op de monumentale gracht, nu dienstdoende als vijver. Sinds jaar en dag tevens de thuishaven van enkele zwarte en witte zwanen die zich gracieus laten bewonderen.